Loading...
Marketing digital Reus 2017-08-29T15:31:20+00:00

La teva agència de màrqueting digital.

SOM NADIUS DIGITALS.

Som una agència de màrqueting digital situada a la ciutat de Reus i formada per joves dinàmics, creatius i nadius de l’era digital. Ajudem a les marques i negocis a posar-se en marxa en l’entorn digital o reinventar-se, mostrant una imatge clara, avaluant els canals i creant una estratègia de màrqueting digital per permetre que el negoci obtingui la màxima exposició i d’aquesta manera obtenir, una audiència més àmplia i lleial.

Desenvolupem campanyes que generin noves oportunitats de negoci i anem amb els nostres clients de la mà durant tot el seu camí, executant les estratègies marcades i assessorant-los per portar el seu negoci o marca a l’ èxit.

NOSALTRES ET TRUQUEM.

Serveis.

be-marketing-social-media
SOCIAL MEDIA.

El nostre equip de Social Media s’encarrega de gestionar la teva presència en xarxes socials, atreure el teu públic objectiu i enamorar-los . Ens assegurem que estiguis al lloc correcte en el moment adequat.

diseño-web
DISSENY WEB.

Creem llocs web adaptats a tots els dispositius i a la comunicació 3.0. No solament és important que quan et busquin i et trobin, també ho és el que es tingui una bona primera impressió i una correcta experiència d’usuari.

posicionamiento-web-bemarketing
POSICIONAMENT.

El nostre enfocament cap al posicionament abasta tots els aspectes de la nostra agència, oferint resultats en SEO tant per a start-ups com per a PIMES o grans empreses.

publicidad-online-bemarketing
PUBLICITAT.

Gestionem les teves campanyes de publicitat a Google, Facebook, Twitter… Maximitzar la rendibilitat de les teves campanyes ajustant-nos al teu pressupost és una de les nostres especialitats.

consultoria-bemarketing
CONSULTORIA.

No importa si et trobes en una fase ja avançada en l’entorn digital, si acabes d’aterrar o si estàs pensant la millor manera de fer-ho. T’oferim tot el coneixement dels nostres experts perquè t’assessorin en la conseqüència dels teus objectius.

diseño-corporativo
DISSENY.

Dissenys atractius i actuals per la teva identitat corporativa. Ens encarreguem del teu disseny corporatiu dissenyant fins a l’últim detall.

COM TREBALLEM?

SITUACIÓ.
¿On estem?

OBJECTIUS

On volem arribar?

ESTRATÈGIA.
Com arribarem?

TÀCTIQUES

Com farem per arribar a la meta?

ACCIÓ.
Quines accions anem a prendre?

CONTROL

Hem arribat a la meta?

Els nostres clients.

No importa si estàs començant de zero o si estàs intentant millorar la teva estratègia de màrqueting digital. Tots i cada un dels canals de qualsevol pla de màrqueting en línia estan estretament relacionats i dirigits a l’obtenció de resultats.

La nostra agència de màrqueting digital a Reus comença sempre dissenyant un enfocament basat en els teus objectius. Si vols xerrar directament amb nosaltres només has de trucar-nos, enviar-nos un email o fins i tot més fàcil, simplement omplir qualsevol formulari dels que trobaràs al nostre website i un professional del nostre equip de màrqueting digital es posarà en contacte amb tu.

Parlem?

TENS UNA IDEA EN LA QUE ET PUGUEM AJUDAR?

CONTACTA’NS

DESCOBREIX L’ÚLTIM DE NOSTRE BLOG

No et perdis les últimes notícies i articles sobre màrqueting digital i l’entorn d’internet.

Tendències SEO 2018

4 abril , 2018|0 Comments

Cada any hem d'enfrontar a les novetats que porten amb si els grans cercadors respecte a posicionament SEO. I 2018 no anava a ser menys. Aquest any ens enfrontarem a nous reptes que faran que [...]

El millor Community Manager per la teva empresa

18 setembre , 2017|0 Comments

La figura del Community Manager està molt sol·licitada per les empreses que volen fer-se un lloc en el món digital. La seva funció és molt important, ja que és el responsable de la comunitat virtual, [...]

El engagement de Facebook segueix caient

12 setembre , 2017|0 Comments

Segons l'últim estudi de Buzzsumo, des del passat mes de gener de 2017, les marques i editors han vist caure el engagement de les seves publicacions a Facebook per sobre del 20%. Després d'un anàlisi [...]

El màrqueting online al sector de la restauració

29 agost , 2017|0 Comments

Màrqueting online per restaurants. La restauració és un sector cada vegada més competitiu en el quals'ofereixen múltiples opcions als clients. Decantar-se pel teu negoci o per un altre dependrà, en part, del teu posicionament a internet i la teva bona imatge [...]

En què xarxes socials ha de tenir presència el meu negoci?

10 març , 2017|0 Comments

Actualment, per moda o per considerar-ho necessari, les empreses s'han decantat per les xarxes socials per tenir certa presència a Internet. Un error molt comú és pensar que per estar en totes les xarxes socials [...]

Ficommerce Reus 2017

6 març , 2017|0 Comments

El proper 21 de març arriba a Reus la V Edició de Ficommerce. Es tracta d'una fira de Comerç i Màrqueting Digital a la qual centenars de persones es reuneixen per gaudir de tallers i [...]