Facebook estrena live 360

Facebook no deixa d’introduir millores. La seva última funció és la possibilitat de fer vídeos en 360°. S’ha estrenat aquest dimarts i ho ha fet d’una forma molt peculiar. Amb la col•laboració de National Geographic, Facebook ha emès des d’una estació d’investigació científica de Mart. El vídeo mostrava el projecte que estan desenvolupant els 7 científics que porten vivint a l’estació els últims 80 dies.

Fuente: https://media.fb.com/2016/12/12/introducing-live-360/

Facebook llança el Portal per a Pares

Seguim amb les noves funcionalitats de Facebook. Aquesta vegada ha pensat en els pares i ha llançat un portal per a ells. Aquest es troba a la dins el Centre de Seguretat de Facebook i inclou consells i enllaços per ajudar els pares a conèixer d’una forma pràctica la plataforma. A més, també aconsellen als progenitors sobre com tractar el tema de la seguretat a internet amb els seus fills.

Fuente: http://es.newsroom.fb.com/news/2016/12/facebook-lanza-el-portal-para-padres/

Ja es poden crear grups de 16 persones en snapchat

Snapchat tampoc es vol quedar enrere i també està introduint enhanced-1331-1445534657-2millores en la seva plataforma. En aquesta ocasió, ha creat la funcionalitat de crear grups fins de 16 amics. Els grups es creen a través d’un Snap o d’un nou xat. Les converses del grup s’eliminen a les 24 hores i els snaps només poden ser oberts i reproduïts una vegada per cada persona que estigui inclosa en el grup. A més, també s’han introduït dues noves eines: tisores i pinzell. Amb les tisores podràs tallar un Snap per convertir-lo en una etiqueta i amb el pinzell pots crear obres artístiques en les teves Snap Memories.

Fuente: https://www.snap.com/en-US/news/

Els dispositius Android ja poden utilitzar l’aplicació d’esdeveniments de Facebook

La funcionalitat, estrenada a l’octubre per la companyia per als dispositius de IOS, ja està disponible per als usuaris que tinguin Android. Amb aquesta aplicació d’esdeveniments, els usuaris podran conèixer els esdeveniments i esdeveniments que es van a celebrar. Per utilitzar-la, has d’indicar els teus interessos i mostrar la teva ubicació o el lloc sobre el qual vols estar informat. D’aquesta forma, els usuaris podran conèixer a través de notificacions els esdeveniments que tenen lloc prop d’ells.

Fuente: http://newsroom.fb.com/news/2016/10/introducing-the-events-from-facebook-app/

tumblr_inline_oi37v3ea6j1svf3j7_540-1Instagram ha introduït la possibilitat de guardar fotos i vídeos

Ara podràs guardar les fotos i vídeos per veure’ls més detingudament gràcies a la nova funcionalitat que ha llançat Instagram. Ja està disponible per a aquells que tinguin l’aplicació actualitzada a IOS i Android. Per fer-ho, només has de marcar-perquè aparegui en un apartat al qual podràs accedir fàcilment i que només podràs veure tu.

 

Fuente: http://blog.instagram.com/post/154465796577/161214-savedposts

Twitter incorpora la retransmissió de vídeo en directe

Després que altres xarxes socials introduïssin la funcionalitat de retransmetre en directe, Twitter no s’ha volgut quedar enrere i ha anunciat que ja es pot retransmetre en directe des de la seva plataforma. L’emissió de vídeo es realitza des de l’aplicació de Twitter per mòbil i el tema tècnic serà suportat per Periscope.
Fuente: https://blog.twitter.com/2016/go-live-on-twitter