Instagram emet en directe

Instagram ha llançat la possibilitat d’emetre vídeos en directe amb el qual pots interactuar amb els usuaris en streaming.


Font: http://blog.instagram.com/

Instagram llança l’enviament de vídeos efímers per missatge privat

Una altra de les novetats que ha llançat l’aplicació però que ha passat més desapercebuda, és la funcionalitat d’enviar fotos i vídeos efímers a través de missatges privats. Aquesta opció, et permet tenir el control de qui et veu i romandrà en la safata del receptor durant 24 hores. Tan sols cal clicar en la icona de l’avió de paper i, prement a la càmera, ja podrem fer un vídeo o una fotografia.

Font: http://blog.instagram.com/

 

WhatsApp ja permet veure els vídeos en streaming

whatsapp_logoUltimament l’aplicació ens està deleitant amb moltes millores des que va ser adquirida per Facebook. L’última ha estat l’opció de veure els vídeos sense necessitat de descarregar-los en el nostre dispositiu. Ara com ara, aquesta opció poden gaudir-la els usuaris que tinguin dispositius amb sistema operatiu Android i que tinguin la versió beta 2.16.363 de l’aplicació.
Font: http://andro4all.com/2016/11/whatsapp-videos-sin-descargar-streaming

 

Telegram incorpora una plataforma de blogs

Telegram tampoc ha volgut quedar-se enrere i ha anunciat novetats en la seva aplicació de missatgeria. Ha engegat la seva pròpia plataforma de blogs sota el nom Telegraph, amb un disseny minimalista i dirigit a la publicació d’articles curts. Per utilitzar-la no és necessari estar registrat, tan sols s’ha d’emplenar un breu formulari en el qual es podrà escriure el que es desitgi i et generarà una URL que podràs compartir.

Font: https://telegram.org/blog