Twitter lanza Twitter Dashboard

Twitter llança l’eina Twitter Dashboard, tal y com podem llegir al seu blog oficial, pensada per ajudar les empreses a connectar amb els seus clients i la comunitat. Aquesta eina gratuïta ha estat dissenyada expressament per millorar la presencia en Twitter de les empreses. L’eina proporciona una idea clara del que es diu sobre el negoci a la xarxa i permet programar tweets.

Twitter_Dashboard

 

Snapchat augmenta su target

El target de la xarxa de moda augmenta notablement després dels tres anys de vida de la xarxa gràcies a l’augment de la popularitat entre un target d’edat més elevada. Igual que va passar amb Facebook la xarxa comença a despertar d’interès d’un públic més adult tal com podem llegir a l’informe del Wall Street Journal on diu que el 14% dels usuaris de la xarxa del fantasma als EUA són ara més grans de 35, front al 2% de fa tres anys.

snapchat-image

 

Youtube Kids arriba aquest més a Espanya

Youtube anuncia el llançament a Espanya l’aplicació dissenyada expressament per als menuts de la casa oferint un disseny senzill per facilitar l’ús.. Les funcions de la plataforma han estat pensades per a nens. L’aplicació inclou una guia per als pares on es facilita informació i instruccions sobre com establir els criteris de control parental i el funcionament de la plataforma de manera detallada.

YouTube Kids Screenshot

 

Google anuncia la compra de Moodstocks, una app francesa de reconeixement visual

Google anunciava al seu blog el passat dimecres l’adquisició de l’empresa francesa Moodstocks que ha desenvolupat una tecnologia que permet als telèfons intel•ligents reconèixer objectes mitjançant tècniques avançades de reconeixement visual. D’aquesta forma Google continua amb el seu creixement en el camp de la intel•ligència artificial. N’hi ha prou amb mirar un objecte concret amb la càmera del telèfon perquè aquest sigui identificat mitjançant l’escàner de reconeixement visual per l’eina com a tassa, bolígraf o ampolla d’aigua entre altres.

I3rsRDdKQ6hl7h0emVMfpqqW9eWGB1zP8H3GItMcZKl2QAAAAASUVORK5CYII=