Windows deixa de ser gratuït.

La distribuïdora de software, deixa d’oferir els seus serveis d’actualització gratuïta després de l’any de vida de Windows 10 utilitzat a més del 60% dels seus dispositius. Tal com podem llegir al seu blog oficial, Windows aposta per un servei de subscripció anual per mantenir els seus serveis actius al teu PC. D’altra banda, les empreses tindran accés a una “pila de TI completa” de Microsoft que inclourà Windows 10, Office 365, Dinàmica Azure i CRM amb quotes mensuals que facilitaran el treball de les empreses a través d’un sol canal.

Google aposta per la igualtat als emojis

Google llença la proposta de col·laboració amb Unicode per igualar el sexe dels emojis de forma que representen al major nombre d’usuaris possible. L’empresa tracta així de fomentar d’igualtat de gèneres a les xarxes de social media començant per arribar al mes de 90% d’usuaris en línia que fan ús d’ aquest tipus de caràcters diàriament. Fa uns dies anunciàvem que el subcomitè Emoji Unicode acordava afegir 11 emojis professionals amb opció masculina i femenina.

 

mitjans_socials

Facebook prova els missatges que s’autodestrueixen

Facebook anuncia que comença a testar els missatges xifrats i els missatges que s’autodestrueixen de forma temporitzada i controlada per l’usuari millorant així la seguretat dels seus serveis de conversa instantània a Facebook Messenger. Les converses privades només podran ser llegides a través d’un dispositiu, ja sigui a través del mòbil, ordinador o tablet per germanitzar l’arribada del missatge a un destinatari concret. La influència de Snapchat torna a fomentar l’evolució a les xarxes de social media més utilitzades que no es volen quedar enrere davant de la xarxa que més adeptes guanya cada dia.

MSN_encriptados_facebook