Facebook aposta per la realitat virtual

Mark Zuckerberg, creador de la xarxa social Facebook, ha presentat Carmel, un innovador sistema de realitat virtual que permet fer cerques digitals potenciant la realitat virtual i facilitant l’accés de les marques. A més a més permetrà, recrear establiments on els nostres avatars podran interactuar en espais de realitat virtual. Podem llegir més sobre la presentació en aquest enllaç del bloc de Facebook.

Instagram compleix 6 anys

Tot i que ja forma part de les nostres vides gairebé tant com el nostre telèfon mòbil, Instagram només té sis anyets. Ahir 6 d’octubre celebrava el seu aniversari tal com van compartir al seu bloc. L’app de fotos que ens va sorprendre aquest estiu amb la possibilitat de compartir els nostres “moments” de manera efímera a la xarxa, tal com podem llegir en aquest post anterior, està d’enhorabona, ja que no només compleix anys sinó que a més a més, es troba en el seu millor moment, ja que el seu nombre d’usuaris no para d’augmentar.

insta

Linkedin ens sorprèn obrint la possibilitat de privatitzar el nostre perfil

Aquesta setmana Linkedin expandeix les nostres possibilitats de trobar feina habilitant la possibilitat de privatitzar el nostre compte. Aquesta nova funció ens permet buscar una feina nova sense posar en perill l’actual, ja que, ni el nostre cap ni els nostres companys de treball podran veure els nostres moviments a la xarxa social. D’aquesta forma, trobar una feina millor gràcies a Linkedin és una possibilitat a tenir en compte. Podeu consultar com fer-ho en aquest enllaç.