Facebook llança Marketplace

Després del llançament la setmana passada de Marketplace, Facebook continua ampliant els seus serveis a la xarxa expandint els seus horitzons cap al món professional. Amb aquest objectiu ha llançat Workplace, tal com podem llegir al seu blog, un nou servei disponible a partir de dilluns la finalitat del qual és establir relacions de col·laboració entre empleats i alts càrrecs fomentant una comunicació més fluida. Es tracta d’una xarxa perquè els treballadors puguin compartir continguts relacionats directament amb el seu àmbit laboral.

Twitter presenta Periscope Producer

Twitter ha llançat aquesta setmana Periscope Producer, una nova proposta per captar l’atenció de les marques, mitjans de comunicació i altres creadors de vídeo. L’objectiu és que els mitjans puguin compartir en directe el seus vídeos a la millor qualitat a través de Periscope i Twitter. Aquesta proposta segueix en la línia d’invertir en el streaming que està seguint Twitter en els últims mesos per consolidar-se en un camp més ampli que el del microblogging.

periscope_producer

Google ens sorpren amb Sprayscape

Google llança una aplicació de realitat virtual. A través d’Android Experiments, la companyia ha presentat Sprayscape, una aplicació per Android en la qual els usuaris poden crear els seus propis collages de Realitat Virtual i compartir-los amb els seus amics a través d’un enllaç web. Podem llegir més al seu bloc a través d’aquest enllaç.