Google compleix 18 anys

Google, el gegant d’internet complia 18 anys el passat 27 de setembre i ho celebrava amb un doodle dedicat a si mateix.
En aquest article podem llegir més informació sobre la celebració duta a terme per una de les empreses més influent del món.

Font: http://tecnologia.elpais.com/tecnologia/2016/09/27/actualidad/1474955149_922964.html

Arriben les ulleres d’Snapchat, Spectacles

La xarxa social de la gent jove presenta al mercat les seves ulleres de sol equipades amb Bluetooh i WIFI. Aquestes ulleres ens permeten, gràcies a la seva càmera de 115 lents, compartir directament vídeos perquè siguin publicats a la “bio” d’ Snapchat. Podem veure un avanç a través del seu web.

spectacle

Instagram arriba als 500.000 anunciants

Instagram aconsegueix superar els 500.000 anunciants duplicant els seus números en tan sols mig any i, així ens ho explica en aquest article del seu blog. Però la companyia no només ha assolit aquesta extraordinària xifra, a més, en els últims mesos, ha incrementat el nombre d’usuaris actius en més de 100 milions.

Les notificacions de Twitter

La xarxa social Twitter ha anunciat al seu perfil el llançament de notificacions que permeten a l’usuari accedir a les transmissions de Periscope i de Twitter en tan sols un clic, facilitant així la tasca de seguiment d’aquest tipus d’esdeveniments i sumant-se a la millora d’aquesta tendència dels social media.

Google llança Allo, una app de missatgeria instantània amb intel·ligència artificial

Google ens presenta al seu blog el llançament de la seva app de missatgeria instantània que, com a gran novetat, inclou intel·ligència artificial. Gràcies a la seva opció de “Resposta intel·ligent” el procés de comunicació es torna més àgil que amb altres apps similars com WhatsApp o Telegram.

smartreply