Linkeding Learning ja està disponible en espanyol

El passat mes de setembre, la xarxa social llançava Linkeding Learning, una plataforma en anglès amb cursos online sobre tecnologia, l’adreça d’empresa i la creativitat. Aquesta setmana, Linkedin ha anunciat que ja està disponible en castellà amb un total de 25 cursos nous setmanals.
Font: https://www.linkedin.com/learning/

Publicar “Moments” en Twitter ja és possible des del mòbil

A principis de tardor, la xarxa social va llançar la versió beta d’aquesta funció per a la plataforma, que ha estat sent utilitzada per tots els usuaris de forma progressiva. Ara Twitter utilitzarà la mateixa estratègia per als dispositius mòbils.
Font: https://twitter.com/i/moments/803657218432192512

Youtube Gaming arriba a Espanya

YouTube Gaming és un portal de vídeos sobre videojocs que Youtube va llançar fa un any en altres països. Per fi, després d’un any d’espera, ha arribat a Espanya. A través dels videojocs i streaming, aquesta plataforma t’acosta al món del gaming
youtube_gamings_symbol
Font: https://espana.googleblog.com/

Facebook llança jocs a través de Messenger

Facebook llança l’opció de gaudir de 17 jocs a través de Messenger. El seu objectiu és aconseguir augmentar el temps de permanència dels usuaris a la xarxa social. Ara podràs entretenir-te amb jocs com el Pac-man, Space Invaders o Ever Wings entre uns altres.
Font: http://newsroom.fb.com/

Google permet realitzar cerques amb emoticones

La companyia Google ha incorporat una nova funcionalitat que permet als usuaris de Twitter realitzar cerques utilitzant emoticones. Per a això, has d’estar registrat a la xarxa social, publicar un tuit amb una emoticona i nomenar el compte de Google.

twggoo-595x335
Font: https://twitter.com/hashtag/KnowNearby?src=hash&lang=es

Instagram permet donar “M’agrada” als comentaris

Instagram s’ha actualitzat per poder donar l’opció de “M’agrada” en els comentaris que els usuaris realitzin a alguna publicació. El símbol en forma de cor que ja s’utilitzava per donar like a les fotografies és el mateix que s’utilitzarà per als comentaris. Aquesta és la novetat que ha llançat aquesta setmana, però sembla que no serà l’única. Us mantindrem informats sobre les actualitzacions.
Font: http://blog.instagram.com/post/154120962392/161206-news