Converteix les teves fotos analògiques en digital amb Google

Google llança PhotoScan, una aplicació gratuïta amb la qual podrem escanejar fotografies impreses i convertir-les al format digital amb l’ajuda de la càmera i el flash del telèfon. Gràcies a aquest programa, es pot treure el reflex de la foto, tallar-la, corregir el color i trobar l’orientació adequada abans que l’aplicació les pugi a Google Fotos.

Fuente: https://espana.googleblog.com/2016/11/llego-la-hora-de-desempolvar-tus-fotos.html

Facebook unifica per a les marques totes les seves plataformes en una sola safata d’entrada

Gestionar una marca a través de les xarxes socials ja no suposarà una àrdua tasca. Les boton_me_gusta-svgtres plataformes de Zuckerberg unificaran el servei de les marques a través d’una safata d’entrada en la qual podran vincular els comptes de Facebook, Instagram i Messenger amb una interfície més senzilla.

Fuente: https://www.facebook.com/business/news/pages-inbox-update

Google anuncia millores en el seu servei de traducció

Google està millorant el seu traductor en 8 idiomes a través del seu sistema de traducció automàtica neuronal. És una tecnologia molt semblant a la que Google porta anys utilitzant per a identificar persones i objectes en fotografies. Gràcies a aquest avanç, els ordinadors poden interpretar frases completes.

Fuente: https://blog.google/products/translate/found-translation-more-accurate-fluent-sentences-google-translate/

Tinder actualitza les identificacions de gènere

En un món en què la diversitat sexual està cada vegada més reconeguda, logo-tinder-svg Tinder ha llançat una actualització en la qual s’inclouen 37 noves identificacions de gènere, entre les quals s’inclouen transsexual, androgin i transgènere. Al principi només estarà disponible a Estats Units, Regne Unit i Canadà. A més, també es podrà configurar en les opcions de recerca si volem mostrar el nostre gènere en el perfil.

Fuente: http://blog.gotinder.com/genders/