Facebook introdueix nous principis bàsics

L’objectiu d’aquesta actualització és facilitar als usuaris trobar els principis bàsics fonamentals per controlar la seva informació a Facebook. En l’apartat Aspectes Bàsics de la Privacitat es troben recopilades les eines necessàries, a més de consells per assegurar el teu compte, saber qui pot veure les teves publicacions i com veuen els altres teu perfil.
Font: http://newsroom.fb.com/news/2017/01/introducing-the-new-privacy-basics/

Faceebook continua millorant la seva News Feed

news feed

Facebook ha canviat l’algoritme per mostrar-nos els vídeos més destacats. La xarxa social considera que com més temps s’ha visualitzat el vídeo, més rellevant serà per a l’usuari, Per aquest motiu, ha inclòs una nova mètrica: el percentatge de finalització. Ara Facebook aconsella la creació de vídeos més atractius i de qualitat per a major difusió per la xarxa.
Font: http://newsroom.fb.com/news/2017/01/news-feed-fyi-updating-how-we-account-for-video-completion-rates/

Twitter i Air Europa llancen una nova plataforma per interactuar amb el passatger

Twitter i Air Europa han presentat un nou assistent de vol, pioner a Espanya, amb el qual els passatgers podran accedir a tota la informació del seu vol amb tan sols enviar un missatge a @AirEuropa des de Twitter. Els passatgers rebran, en temps real, les notificaiones associades al seu vol com a porta d’embarcament, cinta d’equipatges, el número de vol i altres informacions importants.
Font: https://blog.twitter.com/es/2017/air-europa-y-twitter-presentan-la-nueva-plataforma-de-interacci-n-con-el-pasajero

Twitter afegeix la nova pestanya Explori

Twitter unifica Tendències, Recerca i els millors vídeos en directe en una sola pestanya anomenada Explori per ajudar els usuaris a trobar cadascuna d’aquestes experiències d’una forma més senzilla. Aquesta eina s’ha estrenat per IOS i en les pròximes setmanes ja estarà disponible per Android.
Font: https://blog.twitter.com/es/2017/explore