Sembla que Facebook ha agafat impuls i no pararà de llançar novetats a la seva xarxa social fins a posicionar-se per sobre de la resta de plataformes, almenys en actualitzacions.

En les últimes setmanes, Facebook ens ha sorprès amb múltiples novetats per millorar l’experiència dels usuaris i amb la seva involucració en fins socials, com ja vam veure en un dels nostrespost. I, com no podia ser menys, aquesta setmana no ha volgut deixar-nos amb les mans buides i ens ha portat unes altres 5 actualitzacions molt interessants.

Novetats en els comentaris

Les reaccions que fins ara podíem utilitzar per mostrar el nostre sentiment cap a una publicació (“m’agrada”, “m’enfada”, “em diverteix” …) s’han implementat també en els comentaris. Facebook vol que hi hagi una major interacció entre els usuaris amb més matisos, perquè la comunicació sigui més perfecta.

Funcionarà igual que el sistema de reaccions de les publicacions, deixant premut el botó “m’agrada” fins que ens surtin les 6 cares per poder triar la que més s’acosti al nostre sentiment en aquest moment. En els pròxims dies ja estarà disponible per a tots els usuaris en la seva versió mòbil i d’escriptori.

Novedades reacciones Facebook

Novetats reaccions Facebook

Novetats en els vídeos

La reproducció automàtica amb so en els vídeos que apareixen en el timeline ja és una realitat a la plataforma. Sembla que Facebook ha sucumbit a les peticions dels anunciants que sol·licitaven aquest canvi per aconseguir més interaccions. Així que ara no només podrem veure el vídeo sense necessitat de donar al play, sinó que també podrem sentir-ho.

La companyia ha assegurat que el so del vídeo serà de forma ascendent i que, tret que et quedis a visualitzar-ho, el so desapareixerà en el moment que facis scroll a la pàgina. Els usuaris podran desactivar aquesta funcionalitat entrant en les opcions de configuració de l’aplicació, la qual estarà activada per defecte.

Novetats en els anuncis

 

Novedades anuncios GIF

Novetats anuncis GIF

 

A partir d’ara, els anunciants podran acompanyar els seus anuncis amb arxius GIF, una característica molt interessant per la seva popularitat. Dins de la secció d’administrar anuncis, es pot accedir a aquesta opció des de Format d’anunci on es carregarà el GIF en Imatge Individual.

Facebook permet arxius creats pel mateix usuari o descarregats de la xarxa i es reproduiran de manera automàtica en el News Feed.

 

Facebook Job

 

Novedades Facebook Job

Novetats Facebook Job

 

Facebook ha llançat una nova funcionalitat que pot perjudicar la plataforma LinkedIn. Ara es podrà trobar feina a través de la xarxa social gràcies a la possibilitat d’incloure ofertes i arribar a una audiència encara més àmplia que en LinkedIn (fins a 5 vegades més). Les ofertes poden ser contractades pels administradors de pàgines corporatives de forma senzilla. En aquestes pàgines s’habilitarà una pestanya amb el nom d’ocupació en la qual apareixeran les ofertes actives de l’empresa en aquest moment.

A més de poder comentar i compartir les ofertes d’ocupació, els usuaris podran sol·licitar l’ocupació directament a través de botó “Apply Now” amb el qual podràs accedir a un formulari i enviar el teu currículum. Per ara només està disponible a Estats Units i Canadà, però aviat s’ampliarà a la resta de països.

 

Conèixer la previsió del temps

Disponible en versió mòbil i escriptori, la predicció del temps ja és una funcionalitat incorporada a la plataforma. Es pot activar a través de la pestanya Temps des del menú principal. Des d’aquí es podran configurar les notificacions per rebre informes i alertes sobre el temps.

Tot i que aquesta eina ja es va llançar fa un any, aquesta nova versió permet als usuaris veure els missatges a la part superior del seu mur, des d’on podran accedir a la previsió del temps dels pròxims dies a través d’un enllaç.

 

Novetats previsió del temps en Facebook

Novetats previsió del temps Facebook Facebook