El proper 21 de març arriba a Reus la V Edició de Ficommerce. Es tracta d’una fira de Comerç i Màrqueting Digital a la qual centenars de persones es reuneixen per gaudir de tallers i conferències impartits per professionals del sector.

El posicionament d’una marca a internet, estratègies en xarxes socials o fórmules per millorar la imatge d’una empresa són només uns pocs exemples dels temes que es tracten en aquesta fira de Màrqueting Digital.


PARTICIPA AL SORTEIG DE 4 ENTRADES

 

Ficommerce també compta amb un espai de networking en el qual empresaris i emprenedors poden donar-se a conèixer i intercanviar experiències i coneixements. A més, aquest espai permet a les empreses, que disposin d’un estand al recinte, a atendre de forma personalitzada als clients interessats en els serveis que ofereixen.

Els avantatges de participar en aquest tipus de fires són múltiples, ja que en elles es pot crear una màxima difusió de l’empresa, contactar amb el públic i conèixer tot el mercat. El sector digital pateix continus canvis i un bon professional sempre ha d’estar assabentat de les últimes novetats.

La fira es desenvoluparà al llarg del dia 21 de març amb ponències i tallers que començaran a les 9:20 h i finalitzaran a les 18:00 h amb un lliurament de premis.

Us deixem l’horari complet de Ficommerce 2017 perquè conegueu tots els detalls:
Ficommerce 2017 Reus

Descarrega’t el programa de Ficommerce 2017

 

Per aquest motiu, sortegem 4 entrades per a acudir a l’esdeveniment. Per participar, només heu de deixar les vostres dades al formulari i el dia 15 de març coneixerem als guanyadors.


PARTICIPA AL SORTEIG DE 4 ENTRADES

 

A més el dia de l’esdeveniment oferirem descomptes en els nostres serveis i sortejarem un Website entre els assistents al nostre estand.

El dia 21 de març ens veiem a Ficommerce. Busca’ns entre els estands.

Molta sort!

COMPRAR ENTRADES