Prepara el teu negoci per no deixar de vendre.

 

La situació que afecta avui dia al planeta a causa de la crisi del COVID-19, ha creat moltes incòmodes situacions, ja no només en l’àmbit social sinó també en l’econòmic i personal.

Molts negocis s’han vist molt afectats arribant a aconseguir un punt d’inflexió en el qual replantejar els seus recursos, objectius i possibilitats.

Davant aquesta situació, les empreses s’enfronten a un repte inesperat en el qual han de prendre dures decisions, obligats a tancar les seves portes per un temps indeterminat. La incertesa que es respira en l’ambient és gairebé palpable i mantenir l’activitat d’un negoci, gairebé impossible.

Però, alguna vegada t’has plantejat la possibilitat de vendre de forma online?

Durant la crisi del coronavirus hem vist el tancament de moltes empreses, però l’activitat online s’ha mantingut intocable. Tots els negocis que tenen una e-commerce han pogut continuar amb la seva activitat sense cap classe de problema, sempre actuant amb responsabilitat i respectant els protocols emesos per l’OMS.

Ha arribat el moment de transformar-se digitalment.

L’objectiu de l’estratègia de tot negoci és vendre i fidelitzar clients. Amb l’aïllament forçós sembla impossible aconseguir-ho. Però no ho és.

La crisi del coronavirus ens ha ensenyat que la globalització i internet són necessaris per mantenir en peu una empresa. El teletreball i les ecommerce han aconseguit que molts negocis augmentin les seves vendes, ja que són l’única possibilitat de compra.

Segur que estaràs pensant de crear una e-commerce porta el seu temps i els seus diners, de manera que seria absurd plantejar-s’ho tan sols per a la crisi que estem vivint. Però res més lluny de la realitat.

Hi ha possibilitats per mantenir el teu negoci obert les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, durant els 365 dies de l’any, PASSI EL QUE PASSI. I tot des del minut zero!

Crea la teva botiga online tu mateix.

LA TEVA E-COMMERCE A TRAVÉS D’HOSTINGS ESPECIALITZATS.

Comprar un domini a la xarxa i crear la teva pròpia botiga online. És la forma més barata, ja que tu mateix realitzes la instal·lació i creació del teu comerç electrònic.

alojamiento wordpress

Nosaltres ho fem per tu.

PERQUÈ PUGUIS COMENÇAR A VENDRE DES DE JA!

Muntar una botiga en línia pot resultar una mica tediós i trobar-te amb dificultats si no ets un professional o coneixedor del tema. Acudir a una empresa de màrqueting és l’opció més ràpida i segura. Els preus oscil·len depenent del tipus de comerç electrònic que vulguis, però en totes les opcions, ens encarregarem de tot i podràs vendre des del moment que ho contractis.

Descobreix aquí les nostres tarifes i llança la teva e-commerce a la fama!