Equipa’t per vendre online.

 

La crisi del coronavirus ha deixat a moltes empreses a l’estacada. Molts negocis han hagut de reinventar-se per sobreviure i una de les opcions més utilitzades ha estat la de la venda online.

Però el desconeixement digital pot provocar molts maldecaps a l’hora de fer-ho. Conèixer les eines bàsiques per vendre per internet t’ajudaran en el procés.

Abans de ficar-nos en tasca, cal que sàpigues que el comerç en línia té molts adeptes, però també molta competència. Per aquest motiu, una bona estratègia de màrqueting és imprescindible per aconseguir vendes.

Posar el teu negoci en mans de professionals del màrqueting digital és la inversió que realment necessites per aconseguir-ho.

Però si, per ara, això no entra en els teus plans i prefereixes fer-ho tot per compte propi, en Be Màrqueting t’expliquem què necessites per ficar-te en el món de la venda per internet.

Kit imprescindible per vendre en online.

  1. E-commerce. Tenir una e-commerce per posar a la venda els teus productes o serveis, és el primer pas per a la venda a internet. Una web ben construïda i clara facilitarà als teus usuaris navegar per la pàgina i trobar els productes que necessiten. Hi ha pàgines a internet on crear el teu propi web a partir d’un hosting i domini. La creació d’una e-commerce pot ser una mica complexa i tediosa, però sempre pots acudir a professionals que t’ajudin amb la tasca.
  2. Xarxes socials. La presència en xarxes socials avui dia és bàsica tant per a la venda online com presencial. Aquestes plataformes s’han convertit en l’aparador dels negocis, de manera que cuidar-les i actualitzar-les és fonamental per aconseguir vendes. Abans de realitzar alguna compra, els usuaris solen consultar les xarxes socials de la botiga per assegurar-se que es tracta d’un lloc segur per a realitzar les seves compres. Si no té presència a xarxes socials o semblen abandonades, augmenta la desconfiança. Per evitar-ho, un bon community manager et podrà ajudar en la tasca i aconseguir fidelitzar als teus clients.
  3. Publicitat digital. La publicitat digital és una altra de les eines imprescindibles per vendre per internet. Perquè els usuaris puguin arribar al teu web, cal donar-se a conèixer. Invertir en campanyes publicitàries t’ajudarà a tenir més visibilitat perquè els internautes s’interessin pels teus productes. Aquestes campanyes publicitàries poden realitzar-se per diverses vies, però les més ràpides i efectives són a través de les xarxes socials i Google Adwords. Conèixer al teu públic objectiu per fer una bona segmentació és bàsic perquè les campanyes de publicitat tinguin èxit. A més, tenir en compte la importància d’un bon copy és fonamental per captar al teu públic.

Per començar a vendre en línia, el maneig d’aquestes 3 eines és indispensable. A partir d’aquí, hauràs d’augmentar els coneixements per vendre més i actualitzar-te a mesura que ho fa el món digital. Conèixer la teva competència i fixar-se en què estan fent per augmentar les vendes, també podran ajudar-te a millorar.