Facebook vol que celebris Sant Valentí

Sant Valentí ja és aquí i Facebook, t’agradi o no, vol que el celebris amb tots els teus amics. Així que, a partir d’avui, i sense que puguis fer res per evitar-ho, tindràs disponible una sèrie de targetes especials per Sant Valentí perquè puguis enviar-als teus contactes. Aquestes targetes, dissenyades per artistes novaiorquesos i londinencs, tenen com a objectiu superar el percentatge d’interaccions que hi va haver l’any passat en aquest mateix dia. Per tant, tinguis o no parella, el millor serà que t’armes de paciència i et deixis portar per aquest dia en què tot és amor. Aprofita els dos dies que estaran disponibles aquestes targetes (fins al dia 15) per manar-als teus éssers estimats. Si no pots amb això uneix-te!

Facebook llança “Discover people” per trobar a més persones

Per si encara no tenies prou contactes a la xarxa social, Facebook llança “Discover people”, amb la qual podràs contactar amb persones amb els teus mateixos interessos o propers a tu. A través d’una fitxa personal, les persones que entrin en aquesta funcionalitat podran veure-ho i contactar amb tu. Una vegada que accedeixis a aquesta pestanya, podràs veure els esdeveniments que es realitzin a la teva ciutat i els usuaris que acudiran a ell, les persones que treballen en la teva mateixa companyia … Facebook ja ha posat en marxa aquesta funció a Austràlia i Nova Zelanda que està situada al menú Navegació entre les pestanyes “Sol·licituds de dispositius” i “Cercar wifi”.

Cursos específics per a periodistes a través de Facebook

Vols treure més partit a la xarxa social en el teu treball diari? Doncs estàs de sort! Facebook ha llançat Cursos online per a periodistes de forma gratuïta. Aquests cursos estan disponibles en Blueprint i tracten sobre Descobrir contingut, crear històries i Generar audiències. En ells aprendràs a com utilitzar Facebook o Instagram, Facebook Live en la redacció periodística, els vídeos de 360º o els articles instantanis. A més, en les pròximes setmanes, també hauran webinars dirigits a periodistes organitzats segons el nivell i rol.

Nova eina al Facebook per buscar fotografies

Facebook llança una eina per trobar fotografies a través de paraules clau. Aquesta tecnologia, emmarcada en l’aposta de Facebook pel projecte d’intel·ligència artificial. Aquesta eina de reconeixement visual permet identificar objectes, llocs … i fins i tot el que estan fent els protagonistes de la foto (passejar, córrer, cantar …). D’aquesta manera, Facebook podrà trobar fotografies sobre un tema en concret sense la necessitat que hi hagi text en ella o estiguin etiquetades.

Novetats a LinkedIn Premium

La xarxa social per a buscar feina per antonomàsia, ha incorporat novetats a la seva opció Premium com hem pogut esbrinar a través de la seva blog. LinkedIn Premium Carrer, dirigit als professionals, t’ofereix més detalls sobre el lloc de treball i la companyia. Pots veure més dades com conèixer les empreses que estan creixent del teu sector o el teu equip de treball.
A LinkedIn Premium Business, adreçat a les empreses, han millorat l’opció per saber qui veu el teu perfil, incloent les dades de les empreses per a les quals treballen.
Des que Linkedin Premium, es pot accedir a l’eina LinkedIn Salary, amb la qual pots conèixer més informació sobre els salaris o filtrar treballs per sou.
Aquestes noves opcions de subscripció inclouen una sèrie de cursos de LinkedIn Learning per ajudar els usuaris i les companyies a millorar les seves habilitats.

LinkedIn et dóna l’opció d’eliminar els comentaris en els articles de format llarg

Una altra de les millores que la plataforma ha anunciat al seu blog, és l’opció d’activar i desactivar els comentaris en els articles llargs per atorgar més importància als textos i donar més sensació de “neteja”.
Aquesta opció es troba en “Configuració dels comentaris” i pots desactivar un cop publicat l’article. Els usuaris tindran el control per activar-los quan ho desitgin i per reportar els comentaris inapropiats, però aquesta opció només està, per ara, en els articles llargs.

YouTube ja emet en directe

YouTube no ha volgut quedar-se enrere i s’ha pujat al carro dels directes de la mateixa manera que ho han anat fent la resta de xarxes socials. Des de la seva blog hem conegut Mobile Live streamming, amb el qual els subscriptors ja poden fer vídeos en directe a través del seu telèfon mòbil. De moment, només els que tinguin una àmplia comunitat poden utilitzar-la a través de l’aplicació de YouTube per Android i IOS.

 

YouTube facilita la visualització dels vídeos

Una altra de les novetats de YouTube per millorar l’experiència dels usuaris a la plataforma és l’opció d’avançar o retrocedir 10 segons el vídeo que s’està visualitzant des del mòbil. Ja està disponible a l’última versió de l’aplicació per IOS i Android.